Кошик
353 відгуків
+380997631304
+380673127550
УкраїнаЗакарпатська областьУжгородул. Мукачевская, 71/4
Оснащение кафе, баров и ресторанов
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

Інше теплове обладнання

ГалереяСписок

Сегмент теплового обладнання – один із ключових на сучасній кухні. Починаючи від якості простий мікрохвильовій печі, закінчуючи пароконвектоматом – відіграє важливу роль у процесі обробки їжі, а також безпосередньо впливає на якість страв, їх смакову насиченість, соковитість і корисність.

Термоконтейнери - найкраща техніка для виїзного обслуговування

До самого затребуваного обладнання теплового типу для будь-якого ресторану або кафе, що працює на виїзд, відносяться теплові контейнери. Це спеціально сконструйовані бокси для перевезення різного тип страви: супи, другі страви, випічка і напої. Найчастіше купують таке теплове обладнання для обслуговування виїзних церемоній, фуршетів, кейтерінгу і т. п.

Найчастіше виготовляються такі термоконтейнери з якісного пенопулеуретана, завдяки якому температура їжі може зберігатися від 6 до 8 годин.

Всередині термобокси оснащені напрямними для гастроємкостей типу GN1/1.

Про апарат, який замінює 50% всієї техніки

Багатофункціональні сковороди – це сучасний апарат здатний замінити до 50% всієї теплової техніки на професійній кухні. Це техніка, яка розігрівається буквально за 4 хвилини до 250° С, при цьому готує на 50% швидше стандартної сковорідки.

Такі сковороди відносяться до техніки, яка займає мінімум місця на кухні, але при цьому її функціональність і продуктивність – на висоті.

не менш популярним теплових агрегатів належать і коптильні, завдяки яким ресторан зможе радувати своїх відвідувачів унікально приготованим м'ясом власного виробництва.