Кошик
353 відгуків
+380997631304
+380673127550
УкраїнаЗакарпатська областьУжгородул. Мукачевская, 71/4
Оснащение кафе, баров и ресторанов
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

Піч для піци

З кожним днем все більше і більше закладів з цим простим, але таким смачним блюдом – піцою. Але для відкриття дійсно хорошого закладу з якісною і смачною італійською стравою, потрібно, в першу чергу, купити «серце» - піч.

Які краще: газові, електричні або дров'яні печі для піци?

На українському ринку ви можете класифікувати обладнання для піци по енергоносію:

• газові; • електричні; • дров'яні.

Перші два види найчастіше купують для фаст-фуд індустрії. А дров'яні – це прерогатива великих ресторанів, адже така техніка не тільки виконує робочу функцію, а й естетичну.

Вважається, що піца на дровах смачніше і володіє неймовірним смаком і ароматом. Але таке обладнання можуть собі дозволити власники великих приміщень.

Газові печі економніше, а для приготування в них піци є потреба у придбанні спеціальних деках.

Електричні моделі невеликі за розміром, тому відмінно підходять для «піц на винос», а також для невеликих кафе.

Коротко про конвеєрних та подових моделях

Класифікують також печі за принципом їх роботи:

конвеєрні; подові.

Робоча температура у конвеєрних печах – 300-350°С, тому час приготування такої піци мінімально – 3-5 хвилин.

Подові моделі більш економічні у використанні. Температурний діапазон – 400-500°С, а час приготування піци – 5 хвилин. Даний тип техніки коштує дешевше, ніж конвеєрні, але є труднощі в експлуатації і догляді.

Широкий спектр вибору на українському ринку HoReCa дозволяє вибрати найбільш підходящу модель для вашого закладу.

ГалереяСписок